Kategorier
Körkort

Teoriprov online – tidsbesparande och smidigt

Det är inte bara vuxna som har fullt upp nu för tiden, det gäller även barnen. Men oavsett ålder är det smidigt att både plugga teori och göra teoriprov online.

Erikas son hade nått åldern då det var möjligt att ta körkort, något som sonen Anton tog som en självklarhet. Han hade redan pratat tidigare under året om att det skulle bli så häftigt. Erika, som inte heller hade något körkort trots att hon var 40, började även hon känna ett sug. Kanske var det dags för henne med.

Sonen hade redan bokat in sig på bilskolan då han ville plugga tillsammans med sina kompisar. Erika var inte säker på att hon ville sätta sig med ungdomarna. Det skulle kännas märkligt, och de skulle säkert börja undra varför hon var där och varför hon inte redan hade körkort.

Teoriprov online finns dygnet runt

Förutom att hon tyckte det var pinsamt visste hon inte hur hon skulle få tid. Hon jobbade ofta oregelbundna arbetstider, vilket gjorde det svårt att delta i något platsbundet varje vecka. Då hittade hon lösningen på nätet. Det var så smart att hon borde förstått att det fanns. Man kunde göra teoriprov online.

Allt hon behövde för att klara provet fanns där på internet. Det var bara att anmäla sig. När hon pluggat i några veckor berättade hon för sonen, som till hennes förvåning blev imponerad. Därefter följde veckor av samtal mellan dem om vägskyltar och regler. Det var roligt att dela erfarenheter med sonen även om de pluggade på varsitt håll.