Kategorier
Buss

Hyra buss till födelsedag i Uppsala

Det finns så mycket man kan uppleva om man bestämmer sig för att hyra buss i Uppsala. Varför inte ta med jubilaren och alla gäster på en spännande resa?

Det tisslas och tasslas i familjen Berzelius. Om inte allt för länge skulle mamma Berit fylla femtio. De hade diskuterat fram och tillbaka vad de skulle hitta på. Första förslaget var en stor fest för alla vänner och familj. Men de flesta tyckte att det var förlegat och ville göra något annorlunda.

Vad älskade Berit allra mest? Italien var det självklara svaret. Det var så idén började växa fram. Slutprodukten av alla tankar blev en bussresa. Och inte en bussresa var som helst, utan till Toscana. Den älskade Berit skulle få sitt livs överraskning då de allra närmaste, hennes familj och vänner skulle resa med.

Att hyra buss blev minne för livet

Berits ena dotter, Annelie, tog hand om bokningen och såg till att alla som var påtänkta att följa med fick förfrågan. Hon hade tagit fram ett förslag på stopp längs vägen, tillsammans med företaget där de skulle hyra buss i Uppsala. Det visade sig att företaget hade en hel del erfarenhet av just denna typ av resor.

Berit blev överrumplad när de kidnappade henne och satte henne på bussen. Hon gladdes för varje ny person som steg på. Stoppen var spännande och hon blev häpen när de lämnade Sverige. Till sist förstod hon vart de skulle och glädjetårarna kom. Hela veckan blev underbar. En vecka som vare sig Berit eller medresenärerna skulle glömma.