Om oss

Älskar du, precis som vi, bilen och att sätta dig ned bakom ratten, lägga i en växel och köra iväg? I så fall har du kommit till helt rätt sida! Här kommer vi att skriva om bilar och motorer och vi kommer att göra det ur alla tänkbara perspektiv.

Vilken bil ger mest valuta för pengarna? Vilken bil har ett stabilt andrahandsvärde? Hur mycket kan man egentligen göra själv gällande moderna bilar och de nya motorer som finns på marknaden? Hur säljer man en bil på ett säkert sätt – och är en bilhandlare verkligen att lita på i samband med att man ska köpa en ny bil? Alla dessa frågor – och många, många fler – kommer garanterat att avhandlas på den här sidan vad det lider.

Vi älskar bilar och har så gjort allt sedan vi tog körkort. Vi arbetar samtliga med bilar i någon mån; vissa som yrkeschaufförer, andra som mekaniker och några som bilhandlare. Utöver detta så samlar vi även på äldre bilar och vi älskar att cruisa omkring med andra likasinnade under sommarens varma dagar. Raggare, what’s not to like?

Vi blickar även framåt. För oss är elbilen en absolut nödvändighet. Den kommer att hjälpa oss till en bättre värld. Det må vara ett nödvändigt ont att byta – men det kommer att vara absolut nödvändigt. Därför kommer vi att skriva mycket om den nya tekniken och vad du som bilälskare kan vänta dig i framtiden. Vi lovar: allt är inte nattsvart där. Tvärtom. Elbilar är riktigt härliga att köra.

Vad vill du veta mer om? Vi kommer garanterat att skriva om det du gillar – oavsett vad det är. Så länge det har en motor och går att köra så är det intressant för oss. Välkommen!