Kategorier
Buss

Hyra buss i Stockholm löste problemet

Resa med många anställda kan vara knepigt. Särskilt när det kom till transport. Det var anledningen till att Arne funderade på att hyra buss i Stockholm.

För att personalen skulle få lite roligt tillsammans hade chefen Arne gjort så att de hade årsmötet på de olika orter där det låg filialer. Det hade för det mesta fungerat mycket bra då de åkte tillsammans eller så valde de andra transportmedel som fanns att tillgå i området de skulle till. 

Nu var det dags för att besöka en av de mindre butikerna som låg en bit utanför Stockholm. Till orten gick endast några få bussar under veckodagarna. Vilket innebar en stor skillnad mot tidigare. Men inte bara det, bussarna gick inte på lämpliga tider och slutade dessutom att gå ganska tidigt på kvällen. Något som inte passade särskilt bra då besöket avslutades med en middag och en liten fest. Något som hade blivit en fin tradition.

Hyra buss hjälpte många

Förutom att det inte fanns många transportmöjligheter var det även flera i företaget som inte hade körkort. De fanns många unga och så de som bodde i stan och inte tyckte de behövde ha den lilla lappen. Så denna gång var Arne tvungen att tänka till. Visst kunde han förlägga festen på annan ort, men det hade knappast blivit rättvist. Så istället kontaktade han några bussbolag som fanns runt omkring i Stockholm.

Ett av de utvalda bussbolagen passade extra bra då Arne hade använt firman för flera år sedan i ett annat sammanhang och varit mycket nöjd. När han kontaktade dem för att hyra två bussar, då de anställda bodde utspritt runt Stockholm, hade de rekommenderat hyr en buss i Stockholm istället så skulle de köra runt och plocka upp på flera ställen. En briljant lösning som Arne genast köpte.