Kategorier
Bilförsäljning

Går det att sälja en defekt bil?

Gör dig av med din gamla trasiga bil som står och skrotar. Du kan faktiskt sälja en defekt bil till en firma – till och med få den upphämtad utan kostnad.

Har du en gammal bil som är skadad eller inte fungerar så bra längre? Kanske har du råkat ut för en olycka eller också hade bilen redan sett sina bästa dagar när du skaffade den. Oavsett vilket så är allt hopp för bilen ute för länge sen. Du tänker säkert att det enda som återstår är att forsla den till bilarnas egen elefantkyrkogård – skroten.

Men det behöver inte gå därhän. Det finns faktiskt alternativ. Du kan undersöka om det finns någon firma i närheten till vilken du kan sälja defekt bil. Otroligt nog så finns det sådana firmor – de som betalar för något som de flesta av oss andra skulle tro att man själv fick betala för att bli av med.

Kostnadsfri värdering när du ska sälja defekt bil

Det är till och med så bra att de kan komma och hämta bilen hemma hos dig, eller var du nu har den stående. Det är säkert en tjänst som de kom på ganska snabbt att den behövdes. Defekta bilar tar sig inte ofta fram för egen maskin om man så säger.

Kontakta dem så kommer de och ger dig en värdering av bilen, utan extra kostnad. Sen kan du acceptera eller avböja, det är upp till dig. Men ärligt talat är du nog dum om du säger nej. Du lär inte hitta ett bättre alternativ.